Date in the city

Några glada fotokamrater samlades i Göteborg för att ha lite kul tillsammans. Vädret hade skiftat från grått och småkallt till sol och värme när jag anlände med tåg till stan. Från att åka tåg nästan dagligdags till Göteborg, till att inte åka tåg alls så tyckte jag nu det var väldigt njutbart att bara sitta och spana ut genom fönstret och på medpassagerarna (som satt på säkert avstånd) i stället för att köra bil.

Vi blev sex stycken som strök omkring runt Järntorget, Långgatorna och Haga. Områden som känns lite extra spännande sett ur min synvinkel; många personligheter varav hyfsat många även gillar att fastna på minneskortet. Dock inte alla. Man ser inte så många av denna människotypen Hemmavid även om det finns en och kanske även en annan.

Vi avslutade den inte alltför tunga fototuren på det nya etablissemanget ”Skavsår”, jag kan dessvärre inte avslöja adressen till densamma. Trevlig personal, gott att dricka och gratis snacks. Vi tackar allra ödmjukast och hoppas få återkomma vid tillfälle. Tills nästa gång..håll ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.