Waves

Efter att ha provat mitt Raynox objektiv, fastnade jag något lite i sfären ”färg och form”. Knappt någon skärpa, enbart färg, form och fantasi skapar bilden. För några år sedan var det många fler bilder av det slaget, makro objektivet satt på kameran mer eller mindre jämt.

Så där är det med fotografering för min del…allt går i vågor. Så är det också med besöken av Pälsklingen Flinga, hon kommer och går men just nu har hon kommit. Efter dagens lilla äventyr i skogen där vi irrade runt som vilsna hönor verkar hon nu sova för kvällen. ❤

Friska och krya är vi beredda för morgondagens motionsrundor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.