Mitt i Spenaten

En endagsresa till Örebro med bil hör inte till vanligheterna, men så blev det denna soliga höst torsdag. Träffade Mats och Jan-Peter och åt vi åt en lunch och ”tjötade” lite innan vi besökte Jan-Peters utställning ”Svansjön” i Anckarsvärds Magasin. Maffiga bilder på svanar från Tysslingen printade på duk i storformat. Både miljön och bilderna var väldigt inspirerande.

Det blev även en kort fototur längs Svartån i en närmast djungellik miljö. Oerhört vackert med ett bestånd av ormbunkar jag inte tidigare sett maken till. Ännu en plats att återkomma till i vårt fina Sverige.

Ha en fin helg!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.