Pappersbruket

Efter att ha landat Hemmavid följer efterarbetet. Arbetet med att försöka sortera alla intryck från de olika platser vi besökt i Finnmarken / Dalarna.

Vi var några stycken som åkte med Fokus Fotoresor till den vitt kända Finnmarken. En workshop som mestadels tillbringades i de djupa skogarna där ingen täckning till mobilen finns. Vargarnas och Björnarnas hemman. Bland mossar, sjöar och ett och annat kalhygge i ett inte allt för regnigt väder fick vi tips och råd från de tre: Brutus Östling, Jan-Peter Lahall och Farbror (Peter) Engman. Tre ”gubbar” som vet att hantera en kamera! Dimman lyste med sin frånvaro liksom oftast solen. Regnet kom och gick och var helt ok tills på lördagen då det tog i lite extra. Ingen av oss hade någon större lust att åka ut i den vackra naturen, i stället åkte vi till ett nedlagt pappersbruk som enligt uppgift står inför en rivning vilken dag som helst. Det var ett stort WOW när vi kom fram, vilket drömställe att få vara och fota på! Mer än så säger jag inte idag, lägger jag bara ut en MASSA bilder enbart från denna plats, och ber att få återkomma till den vackra naturen. Går det att klicka på bilderna för att förstora? Uppdaterad WordPress gör mig mer förvirrad än vanligt.

Tack för titten!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.