Finnmarken

Ville spara lite fler bilder från Finnmarken på weben. Många myrar blir det och ett och ibland helt annat motiv som jag av någon anledning är förtjust i / road av. Några av bilderna känns kanske lite konst-iga men vad gör det om 100 år? (Inte alltid jag har full koll på vad jag pysslar med men det tänker jag inte säga högt) Kul att ha och titta tillbaka på om ett år eller så och minnas det fina sällskapet och vyerna. Det är synd att så många bilder bara ska ligga kvar i datorn och skräpa. Tryck gärna på en tumme upp om du gillar inlägget, det skulle uppskattas! Tack på förhand, ha det fint! Inger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.