Det rinner

Hejsan hoppsan vad tiden runnit iväg sedan senaste blogginlägget. Nu är det ju som så att nya inlägg bara läggs ut när lusten faller på, så förmodligen har inte lusten funnits. Eller så beror det på att jag har försökt bygga upp ett galleri på Picfair för att försöka sälja lite bilder. Försöka duger ju! Det (under uppbyggnad) galleriet hittar du här: https://ingerpalo.picfair.com Kika gärna in!

På tal om tid som runnit förbi, så har tiden för den gamla kvarnen i grannsocknen sett sin bästa dagar. Kvarnen som står vid Lidans forsande kant ser ut att kunna falla ihop i densamma vilken dag/timma/minut som helst. Sedan förra besöket för kanske ett halvår sedan, har taket rasat ihop på ett par ställen, och när taket fallerar brukar det övriga förfallet gå fort. Det får bli tätare besök ett tag framöver för att följa utvecklingen närmare.

Det är inte bara tiden som rinner förbi, så gör även Lidan när vädrets makter varit nådiga att släppa tillräckligt med vatten för att få fart på ån. Med 10 meters nivåskillnad är detta Lidans största fall. Fotografer som gillar att leta utsnitt i forsande vatten kan tillbringa mycket tid här. Dessutom kommer fossekallen på besök ibland och så finns ju kvarnen här förstås. Ett riktigt bra utflyktsmål att ta med sin kamera till.

Några bilder från äventyret bjuds på i detta galleri – hoppas det kan smaka! (Man MÅSTE klicka på bilderna för att se dem hela!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.