Long Ago

En dag med tema ”öde” i hemtrakterna med fyra fototanter och en fotogubbe genomfördes i helgen. Det var en fantastisk och lång dag för oss tanter, som lyckliga och utmattade, både fysiskt och psykiskt, hade stora förhoppningar om att ha fångat lite bilder som låg utanför den vanliga genren. Många bilder blev det men de flesta blev ändå raderade.

Thomas Örn Karlsson visade oss två ställen där det för inte allt för länge sedan funnits boende, men nu stod övergivna och sakta förföll. Man undrar så klart vad som föranlett det som verkade lämnat i all hast. I det första ödehuset var det som om någon diskat disken gått ut och inte kommit tillbaka igen. Det stod ganska klart att där varit besök av andra människor som rotat runt, kanske i försök att hitta något värdefullt bland det kvarlämnade.

”Gå nu omkring i 20 minuter och och ta in miljön in ni börjar fota. Låt bilderna komma till er” var Thomas uppmaning. Väntade vi tre minuter var det nog så bra, det kliade alldeles för mycket i avtryckarfingret för att kunna avstå från att trycka på knappen längre stund än så, ha ha! Inte lätt att ha med bångstyriga tanter att göra!

Många bilder blev det som sagt, och ett antal kommer här från det första huset. Klicka gärna på bilderna för att förstora.

1 kommentar

  1. Vilken spännande plats och vilka fina bilder 🙂 Jag förstår precis vad du menar… Vänta 20 minuter!! Bara det måste vara en utmaning 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.