Lens Street

En helkul heldag i Göteborg i det mest soliga och mest iskalla väder tillsammans med likasinnade fotografer. Jag frös som en idiot men konceptet kan aldrig gå fel.

I dessa pandemi tider har jag förstått att även en människa (=jag) som absolut måste vara för sig själv ganska ofta, trots allt är ett flockdjur. Det var underbart härligt att få flanera på stan’ en hel dag, ta en öl ute i den iskalla vinden och fota fota fota tillsammans med andra levande (ej digitala) människor. Livet på en pinne, så glad för inbjudan jag fick att komma med!

Jag väljer idag att lägga ut ett par bilder från gårdagen som jag tagit med min Lensbaby, ett helt manuellt objektiv, som kan bändas uppåt och neråt, till höger och till vänster, som har urdåligt ljusomfång och är näst intill omöjligt – för mig – att få något skarpt i bilder med. Det objektivet är en favorit, för när det sitter så blir det en alldeles alldeles speciell känsla som jag gillar skarpt. Jag vet att många tycker det är ett skitobjektiv, det vore kul att veta vad du tycker 🙂

Det kommer några vovvar med också som vi mötte på vägen. De är inte fotade med Lensbabyn.

Till nästa gång – ha det gött!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.