Häromkvällen

Alla ni som fotar ni vet vad jag menar…Jag pratar om den stund som var i veckan när den ljusa och varma kvällen blev bedagad med ett ljus och en dimma av sällan skådat slag. Dimman smög sig på medan jag och Flinga satt på altan och njöt av den sköna temperaturen, och så småningom blev allt täckt av ett orange/rosa omslag. Det var magi! Förmodligen var det åskvädret och dess kraftiga regn skurar som hade skapat de rätta förutsättningarna för att åstadkomma fenomenet, antar det blev mycket fukt i marken. Jag var inte ensam ute med kameran i Bästa Bitterna, mötte folk laddade med proffskamera och /eller mobilkamera i försöken med att föreviga det magiska ljuset. Tyvärr hade jag inte tillgång till bil när det hela utspelades, men kanske lika bra så, hemmavid duger bra många gånger.

Det blev inte så många bra bilder med det orange/rosa ljuset jag var lite sen ut för att hinna med att fånga den stunden. När solen dalade återstod den vanliga dimman, vilket inte är fel heller, men magin var inte på samma nivå.

Flinga vill ju så gärna vara med på bild (!) vilket är tacksamt, så det blir ”några” bilder på henne också från denna fina kväll i maj 2021.

6 kommentarer

 1. Vilken fin blogg du har!
  Jag gillar ditt uttryck i dina bilder. Det är en härlig okomplicerad känsla i dom. Fin inspiration!
  Och bilderna på Flinga…..

  Gisela

  Gillad av 1 person

  1. Åh va roligt Gisela! Tack för de fina orden… 😍 Det går lite i vågor det där med bloggandet, jag gör inlägg bara när jag har lust, det får inte bli ett tvång. Tvång har man haft tillräckligt av nu ska det vara roligt. Tack igen!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.