RAPSody (in Rock)

Den 3 juni 2021 tillhör en av de bättre dagarna i livet. Strålande sol och mycket behaglig värme. Bara nöjet att tvätta och sedan hänga upp den rena tvätten på en lina ute i trädgården för att torka i sol och vind är en ren njutning.

Den största glädjen med denna dagen var dock mopedturen till Vara tur och retur för att få sin andra dos med vaccin mot viruset Covid 19. Att kunna göra det genom åka moped i t-tröja och shorts och bara supa in tillvaron är underbart. Rapsen stod i full blom och en och annan ko stirrade som vanligt nyfiket när jag stannade in i deras närhet.

Trots stenhårt ljus gjorde sig rapsen bra. En liten serie bilder jag väljer att kalla RAPSody (in Rock) blev några av dagens sammanlagda bildskörd. Som ni ser har jag lekt lite med ICM i bilderna, man får ju försöka hitta på något lite kul ibland.

Den ljumma kvällen bjöd på ett annat slag av bilder, men de får vi (kanske) ta en annan gång.

Klicka gärna på bilderna för att förstora! Tack för titten…/ Inger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.