Fotokalender 2022

Varje år blir jag lika förvånad, och i år kanske ännu lite mer förvånad, när det dyker upp erbjudanden om kalendrar på nätet. Men herregud, det är ju låååångt kvar tills nästa år! Jaså…inte det!?! Men det är ju mer än tre månader….eeeh…mer än två och en halv månad…eeeh snart 2 månader kvar. Men visst är väl det är lång tid???

Jag börjar titta i den nuvarande kalendern…Hmm det och det datumet är jag borta. Det och det datumet är jag helt upplåst. Det och det datumet…då är ju det snart nytt år! Bäst att sätta igång arbetet så det inte blir panik i slutet av året. Igen.

Såå…varsågoda hör ni! Detta är de bilder som kommer att vara med i Fotokalendern år 2022. Samtliga bilder är från Bästa Bitterna och NÄSTAN samtliga är tagna i den månad de representerar, dock inte år 2022. På någon bild har det skiljt en dag eller två, men jag vill ju att det ska bli lite varierade bilder så då får en dag eller två inte spela någon roll.

Hoppas var och en av er vill ha minst var sitt exemplar.. De kommer att produceras i A3 storlek så att bilderna kommer mer till sin rätt. De kommer att levereras i slutet av november/början av december.

Priset? Jag har inget exakt pris men cirka 200 kronor ex. eventuellt porto. Priset kan variera en tia eller två antar jag. Det beror lite på antalet beställningar.

Det går bra att lägga en beställning som kommentar här, på Facebook, via SMS (070-8713686) eller via messenger. Ange namn och mobil/telefon nummer och antal som önskas. Senast i mitten av november behöver jag veta. MÅNGA tack på förhand!

Klicka på bilderna för att se dem i större format!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.