No More…

I min närhet här i Bitterna finns en plats jag numera återvänder till någon gång då och då. Mestadels när vädrets makter är på ett grått och kanske också på ett lite ”nedstämt” humör. En plats som bjuder på många och olika motiv men allt andas ett långt gånget förfall, och är inte en plats att vistas på för att bli lite ljus i sinnet. Det är otroligt givande att gå runt med kameran och leta nya vinklar och utsnitt, men bär ändå alltid på en lite mörk stämning. Jag tror inte att ”vanligt” folk skulle tycka platsen är något att besöka, men jag kan ju möjligtvis ha fel.

Efter att idag ha suttit nästan en hel dag och bedömt bilder för en tävling tillsamman med en go fotokamrat, tog vi en liten tur till platsen. Jag hade varit där själv två dagar tidigare när det blåste en hel del. Då var det dörrar som knarrade, plåtar som slog och träd som jämrade sig i vinden. Riktigt kusligt! Vädret var annars perfekt för ett besök både förra gången och idag; mulet och grått med mjuka kontraster. Jag valde att ”dra ur” färgerna än mer för att få till den stämning jag tyckte stämde med mina upplevelser av besöken. Allt är ju en fråga om tycke och smak när det gäller foto, och jag är själv en riktigt hoppetossa som tycker om än det ena och än det andra, olika från dag till dag. Denna gång var det den mörka stämningen som passade mig, kanske speglar något av det mörker som finns inom mig lite då och då även om det nu inte var fallet.

Håll till godo med dagens bildskörd, och klicka på bilderna för att förstora dem. Ha en fortsatt fin helg!

/Inger

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.