Med Babyn i Bagaget

Ja alltså…det var LensBabyn och inget annat som fick åka med på en tur till Göteborg idag. Ett par saker skulle hanteras i stan´ men inte kan man bara åka fram och tillbaka utan att ”trycka på knappen” ett par gånger! Det vore ju inte riktigt friskt …

Det där med att trycka på knappen ett par gånger förresten…Konstigt nog så blev det rätt så många gånger, bara för att Lensabyn är så himla kul att använda. Den klarar inte att hantera ljus och är djäkligt svår att få någon som helst skärpa med, men man får ju så många andra roliga effekter i stället.

När jag ibland ber Gubben titta på en bild som jag gillar, det behöver absolut inte vara någon av mina egna, brukar han säga ”jaha, är det något suddigt?” Ofta har han ju rätt, jag gillar sudd. Sudd med känsla vill säga, något som tilltalar mig på ett eller annat sätt. Allt ska inte vara suddigt men gärna lite grand.

Kanske dagens bildskörd kan tilltala även någon annan, det vore ju lite kul att veta. Som alltid – klicka på bilderna för att förstora. Lev Väl! / Inger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.