Wet Wet Wet

Fanns det inte en popgrupp som hette så för sisådär ett hundra år sedan? Eller fyrtio kanske?

Inte så noga egentligen, dagens rubrik avsåg mer dagens väder. Regn, snöblandat regn och så lite mer regn, vind och bara ett par grader varmt. ”Hunn” vägrade gå ut och jag tvingade henne inte. Fascinerande hur länge hon kan vara inne utan att vilja gå på gräsmattan!

Nåja till slut – vid femtiden – tvingade jag ut både mig själv och ”hunn”. Tog med kameran ut-i-fall-att-om det skulle finnas något att fota längs vägen. Minsann fanns där några frusna blåsippor i ”vår” dunge och så hittade vi lite våta växter på tomten när vi var tillbaka. Tittar ni noga så ser ni både undertecknad och ”hunn” (iklädd sin röda regnjacka) i vattendropparna. Klicka på bilderna för större format.

Ha en go´ kväll, det ska jag ha med föreläsning av Mikael Skalstad som gästar Vårgårda Fotoklubb!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.