Nästan bara fågel

Det var fåglar som stod på schemat idag. Karin, som är semi-proffs på att fotografera både fåglar och annat, tog mig med till platser där jag aldrig tidigare satt min fot. Nya platser tycker jag är kul att få upptäcka!

Soligt värre var det mestadels av dagen, så ett skönt ljus kunde vi se oss i skyn efter. I skyn fanns dock några fågerskrällen att beglo, och det satt också några på lite kvistar här och där. På strandängen kunde man också skymta fåglar, men de flesta var såpass långt bort att de knappt gick att se, än mindre fota. En fågel låg dock närmare vägen, förmodligen på sitt rede…Först när jag kunde titta i datorn på vad det kunde vara för en rackare såg jag att det ”bara” var en vanlig and.

På hemvägen stötte jag på ett som jag tror ganska ungt kid, men det kanske någon av er kN avgöra bättre än jag kan? Slutligen var det en rackare som kom väldigt nära, tittade mig rätt i ögonen och sade ”GLAD VALBORG!” Jag önskade detsamma och så skildes våra vägar åt… 😛

Man behöver klicka på bilderna för att se något…Tjingeling! Inger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.