Hela Dagen Lång

Det är rubriken för festligheterna som pågick just hela dagen lång på Andra Långgatan…hela dagen lång. Kan det blir mer Göteborgskt? 🙂

”Musik ska byggas utav glädje” finns det en känd truddlelutt som heter, och glädje i kubik var det verkligen som mest på Långgatorna denna dag. Det dansades och skrattades hejdlöst mycket, och det var omöjligt att inte låta sig dras med i känslan. En och annan lite mer allvarlig person hittades också, men de var definitivt inte lika många…

Jag undrar såå var all denna väldiga glädje gömmer sig de flesta andra dagar på året? Är det enbart musiken på gatan som triggar eller är det ansamlingen av så många andra människor på en och samma plats? Eller är kanske alkoholen som förekom en bidragande orsak? Grejen är att de som dansade mest vilt drack Cola, så det är kanske en mix av allt? Många av barnen var ju också väldigt glada 🙂

Jag liksom många andra med kamera försökte jag fånga den härliga känslan som vibrerade i den soliga luften. Det blev många bilder som vanligt, kanske lite för många också, och här kommer några av dem. Hela Dagen Lång gör sig bäst om man klickar på bilderna så att de förstoras. Fortsatt fin helg önskas!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.