En dag på sjön

Sommar sommar och sol, tralalalaa tralalalaa…

Vilken vidunderligt härlig sommardag det blev denna torsdag som spenderades på vågorna de blå i Göteborgs södra skärgård. Jag roade kameran och mig själv mest med de abstrakta mönster och speglingar som bildades vid klippkanterna, och där den väldigt blå himlen ibland gjorde inhopp. Det väldigt hårda ljuset var anledningen till de många svartvita bilderna.

Varsågoda och se hur en svensk sommardag år 2022 till sjöss kan te sig 🙂 Det är två gallerier med bilder, ett med svartvita bilder och ett i färg. Man får hoppa mellan dem för att kunna bläddra genom alla bilderna. Fortsatt fin sommar!

PS: Hummern slängdes tillbaka i sjön.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.