GBG

Lite då och då blir det några bilder från Göteborg = GBG. Jag trodde bilderna i detta inlägg var förlorade, men så plötsligt, som genom ett trollslag, så var de tillbaka. (Jag vill helst inte berätta mer om den historien)

En för min del planlös session på stadens gator resulterade i den mix av bilder som ni ser i detta inlägg. Det är blandat svart/vitt och färg, och några är lite mer ”galna” än andra. Det är kul att leka loss ibland.

Den lille pojkens mamma var så glad och stolt över sin son, och hon var också glad över att han blev fotad, så hon bad om att få bilderna på mail vilket hon fick. Det kom ett varmt och fint mail tillbaka som tack, det kändes fint.

I morgon är det måndag. Igen. Hoppas ni får en fin vecka!

/Inger

Obs. Klicka på bilderna för att förstora.

3 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.