London forts

Ville för min egna skull lägga ut några fler bilder från London resan i augusti, innan de hamnar i glömskans djupa brunn. Oktober månad står redan och knackar på dörren vilket verkar helt overkligt. Det känns som om jag nyss var i London…

Fyra fantastiska resor denna sommar är ju väldigt trevligt att få ha varit med om. Det började med Öland, därefter Norge och London, och sist men inte minst Gotland. Jag har inte hunnit med att lägga ut något om vare sig Öland eller Gotland, men när det lugnar sig under den kommande hösten ska jag försöka mäkta med ett par inlägg om det.

Så avslutningsvis följer ytterligare ”några” bilder från London, dit jag åkte tillsammans med ett par fotovänner för att fota gatulivet där. Det var många intryck att ta in av både människor och miljöer, både vanliga och mer ovanliga. Härmed är London avslutat tror jag 🙂

Klicka på bilderna för att förstora om du orkar… Tack för titten!

3 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.