After Festival

Vårgårda Naturfotofestival år 2022 är genomförd. Efter två års uppehåll kunde den äntligen genomföras ”live” igen. Undertecknad stod tillsammans med Karin i Vårgårda Fotoklubbs monter som fanns i sporthallen på Gullhögsskolan, tillsammans med alla utställare.

Denna Tant är mest van vid att lulla runt med Gubben på dagarna och kanske prata med en och annan Bitterna bo dessutom. Lugna puckar med andra ord. Ställ det mot att prata med massor av folk, och dessutom flera samtidigt, i timmar en dag som denna så kan jag informera om att den halsovande hjärnan fick vad den tålde. Eller rättare sagt vad den INTE tålde, för oj oj oj så seg den var dagen efter, och även dagen efter dagen efter.

Nåväl, dagen efter festivalen var det bestämt att det skulle bli en fototur i B.B. tillsammans med Brita och några andra fotointresserade. Det blev en tur till den så av fotografer omtyckta ödegård, dit jag varit X antal gånger vid detta laget. Där finns otroligt många fina fotomotiv av skilda slag; ödehus som rasar mer för varje gång man är där, en ovanligt orörd skog full med träd som är fulla av lav, och så ”träsket” förstås. Träsket var dock nästan torrlagt, det är helt klart ont om vatten, men en dag med kamrater och kamera på denna plats gör i vilket fall så gott för både kropp och knopp.

Sammantaget en MYCKET trevlig helg på flera plan. Jag tackar både för det trevliga sällskapet och VGFK för en härlig tillställning!

Nedan några bilder som fastnade på kortet denna dag. Klicka på de mörka bilderna för att se dom i full storlek!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.