Förberedelser pågår

Det känns ofta som om det är något i fotoväg som ska planeras och donas med, vilket är en kul sysselsättning i dessa grå dagar. Det sätter så att säga färg på tillvaron.

Denna gång är det några bilder till ett mysigt event måndagen den 12/12 på Laskegården i Vedum, där hantverkare och Lucia ska möta boende i vårt område för att fresta med diverse ting, såsom till exempel närodlat och ätbart, hantverk och så mina närodlade fotografier. De tillfaller kategorin hantverk…

Jag är lite förtjust i dessa mer anspråkslösa uppdrag, jag känner att jag räcker till utan att behöva ha ångest för att bilderna inte ska duga. Jag skiljer inte på bildernas kvalitet inför ett uppdrag i denna lite mindre formen och ett uppdrag som i min hjärna är lite mer ”prestigefyllt”, men känslan är helt annorlunda. Det är en avslappnad och skön känsla.

Förutom att visa några printade bilder, kommer jag också att visa lite av vad mina fotoverktyg består av, jag tror inte många egentligen vet vad som bör finnas i en Bildsamlares verktygsväska för att det ska ”bli något”. Dessutom kommer jag att ha med kalendrar till de av er som bor i närheten och har beställt en sådan, så kan ni komma och hämta dem hos mig och ”tjöta” lite när ni ändå här. Kanske det även blir ett bildspel som rullar för sig själv på datorn, vi får se…

Innan arbetet med dessa förberedelser startade, har jag avslutat ett för mig oerhört spännande projekt. Vad det är kan jag tyvärr inte avslöja ännu, men det ilar i hela kroppen av lycka när jag tänker på det! Mer om det vid lite senare tillfälle.

Dagens bilder är som alltid en liten kompott av olika motiv och tillfällen, och även om förberedelserna satte färg på tillvaron så gör bilderna i detta inlägg inte det. De gemensamma nämnarna för de flesta av bilderna heter Lensbaby, Svartvitt och Bitterna, men EN innehåller lite färg 🙂 Några av dem kommer att visas på Laskegården i printad form, hoppas vi ses där!

Klicka gärna på bilderna för att förstora. Önskar en fortsatt fin 2a advent!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.