Vinterbilder

Ni vet när man är så där mitt emellan sjuk och frisk…varken det ena eller andra alltså. Man är lite uttråkad och vill gärna göra något men inser att man inte riktigt orkar fast hjärnan inte tagit in den informationen.

Vad göra då? Tjaa…varför inte rensa bilder i Lightroom (igen), där finns ju alltid en hel del att radera. Idag rensade jag bland år 2021-2022 års bilder (igen) och då bara bland de bilder som var taggade med Vinter och Bitterna. När jag satte filter på bilder taggade med Sommar och Bitterna var de ungefär en tiondel i antal jämfört med Vinter bilderna. Jag måste säga (igen) att jag är väldigt förtjust i vintern när den är som vackrast. Hög härlig krispig luft och varma kläder på kroppen. Då är det bara bäst!

Innan jag slänger de bilder som är kryssade för att gå till Papperskorgen, så lägger jag ut en rätt rejäl hög här, det är ju ofta kul att titta tillbaka på det som en gång varit. Jag har inte för avsikt att slänga exakt alla av dessa bilder, men en hel kommer att ryka. Bilderna är av olika sorter och karaktär, helt utan någon inbördes ordning. Klicka gärna på dem för att förstora…

På måndag är jag nog riktigt tillbaka bland de friska människorna (igen). Med det sagt – ha en fortsatt fin fjärde advent!

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.