Camera Natura 2022

Jag har den enormt stora äran och glädjen att meddela att jag i december 2022 får vara publicerad i Nordens finaste Fotomagasin ”Camera Natura.” Ett oerhört vackert magasin som jag själv prenumererat på sedan jag började fotografera.

När jag fick en förfrågan från redaktionen om jag ville fylla åtta sidor i tidningen, trodde jag inte det var sant! Skulle JAG få vara med i CAMERA NATURA? Samma magasin som så många av de fotografer jag ser upp till har blivit publicerade i? Utan att fundera tackade jag JA. ”Du har åtta sidor till ditt förfogande som vi vill att du fyller med både text och bilder” hette det… J Ö S S E S !!! Jag som definitivt inte ser mig själv varken som skribent eller fotograf. Det är ingen falsk blygsamhet, jag gör bara inte det. Det finns ju en anledning till att jag kallar mig för ”bildsamlare” och inte ”fotograf”.

Nåväl, nu är decembers utgåva av CAMERA NATURA publicerat, och mer om den kan ni läsa här: https://www.cameranatura.se/

Jag vill råda alla som är intresserade av vackra foton att teckna en prenumeration på tidningen. Nedan kommer bilderna som är mina och ingår i decembers utgåva. 🙂

Denna gången MÅSTE ni klicka på bilderna för att förstora! Har ni några frågor eller funderingar så hör av er! God Jul!

Inger

5 kommentarer

  1. Men så roligt, varmt grattis Inger! Otroligt vackra bilder som du har valt ut till tidningen, den med vägen blir min favorit. Mycket välförtjänt men undrar hur de får nys om folk? Publicerar du någon annanstans?

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.