Fössta tissdan 2023

Vi hade turen att ha bestämt en fototräff just denna tisdag Mia och jag, närmare bestämt på Vänga Mosse. Det var optimala förhållanden både väder och ljus mässigt, med minus tre grader, helt vindstilla, halvklart och några nyfallna centimetrar med snö. Jag söp andäktigt in allt det vackra men det var bra mycket svårare att suga in på kortet än jag tänkt. Bilderna blev lite platta och kändes röriga i jämförelse med hur jag upplevde omgivningen i verkliga livet. Vitbalansen blev lite hejsan hoppsan den ska man ha på auto för bäst resultat. Det vart ju ingen direkt katastrof men inte heller någon större ”hit”. Nåja, minnesbilderna kommer att finnas kvar, och så är det ju alltid lika härligt att fota, fika och prata med Mia.

OBServera att dessa bilder kräver att man klickar på dem för att visas rätt. God Fortsättning på det nya Året! / Inger

6 kommentarer

 1. Härliga bilder! Jag var också ute igår och vilket härligt väder det var. Det där med vitbalansen har du helt rätt i. Ska tänka på det om det kommer snö igen för nu lär den ju försvinna. Ha de gott.

  Gilla

 2. Mycket fina bilder. Härligt ljus.

  Jag upptäckte Vänga mosse för några månader sedan. Och det kommer bli fler besök. Ligger lägligt längs vägen Linköping – Vårgårda – Trollhättan.

  Gillad av 1 person

 3. Tycker du lyckades bra med att få till snön, den brukar oftast bli utfrätt tycker jag. Hoppas att vi i Skåne också ska få lite snö så att man kan få lite sådana trevliga bilder som du fick till. God fortsättning på året.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.