Down Town

Man kan ju åka till Sveriges andra största stad också för att fota. Det händer betydligt oftare än den enstaka gång om året som brukar vara antalet resor till den största av våra städer per år.

Vi var tre ”tjejer” som tog en fototur i det soliga och kalla vädret som var i lördags. Vi började vår träff på café Mahogny för att se på delar av Anna Lithanders fina gatufoto projekt ”My Humans” som handlar om tatuerade personer med sina hundar. Till det kunde vi dricka det godaste kaffet jag vet i Gbg. Är ni i faggorna så gör ett besök där, stället ligger på Postgatan i centrala stan´.

Och sedan…? Tja det blev en promenad med ett par stopp längs vägen från Nordstan till den alltid så mysiga baren Dansken, samma Dansken som Albin Lee Meldau sjunger om i sin populära låt Josefin. Kan rekommendera även Dansken å det varmaste. Gott smörrebröd och god mat, goda öl, trevlig personal samt många trevliga gäster. Det är verkligen en speciell och go´ atmosfär som huserar där!

Bilderna jag valt från denna dag innehåller lite smått och gott och ganska många är tagna av min Lensbaby, en lins många inte tycker om. Det är varken skarpt eller klarar att hantera ljus på normalt sätt, men är ack så trevligt med sina andra charmiga effekter enligt mig. Skärpan kan bli bättre, men jag måste öva mycket och länge på att sätta just den rätt. Har försökt med det ett antal år nu…det kommer kanske aldrig att bli riktigt bra 🙂

Du behöver klicka på bilderna för att se hela innehållet. Tack för att du tittar in! / Inger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.