Dubbelt Upp

Det kändes som om varenda kotte hade varit ute och fotat massiva Norrsken de två senaste dagarna…så var inte fallet för mig, som tillsammans med Anne-Cathrine var på Workshop i Stockholm med IcePic/Marcus för att prata om och fotografera dubbelexponeringar. Teori blandat med praktik – ett ypperligt bra recept!

Efter att ha traskat runt många timmar i storstan, samt lyssnat och försökt ta in de tankar Marcus har om BILD så var undertecknad mör i både knopp och kropp när vi kom hem. Vi visste bägge att det skulle bli Norrsken och även o jag var ute ett par gånger för att njuta av det hela så såg jag inte mycket alls, jag gick ut vid fel tidpunkt helt klart.

Så.. i stället för Norrskensbilder blir det lite bilder från gårdagens exkursion i konsten att baka dubbelexponeringar. Såå kul, men inte alls lätt. ”Tänk på bildramen, tänk på bildriktningen, tänk på linjerna” osv. osv. Mycket att tänka på, så av 100 bilder är kanske ett par stycken någorlunda bra…typ?

Jag har sagt det förut och säger det igen. Huvudsaken är att ha kul när fotograferar och precis så var fotograferandet denna dag. Vi får dock se om det blir en fortsättning på detta tema framöver, för det kräver lite omgivningar som lämpar sig för detta ändamål. Gärna betong 🙂 Smaken är ju som baken, men jag gillar sånt här. Gör du?

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.