På turné …

…vill du hänga med? ”Vart då?” Inte så långt, bara till Kullen. ”Vilken kulle?” Kinnekulle så klart!

Jag hade nöjet att utföra några uppgifter i närheten av Kinnekulle igår, och passade därefter på att köra runt lite i trakten. Fina Kinnekulle, dit våren inte riktigt kommit ännu. Inte så mycket gröna nyanser bland blad och blomster; bara en och annan vit/blåsippa men inga gullvivor. Ramslökens blad hade tagit sig upp ur myllan och jag kunde ana en svag doft av lök. Det får nog minst gå en vecka med värme innan blommorna står i full blom, och minst ett par veckor innan ramslöken blommar.

Det blev lite splittrade motiv (speglar min personlighet?) lite hit och lite dit, men alla bilder är från trakten mellan Bitterna och Kinnekulle, och de allra flesta från Kullen själv. Våren är definitivt på G, passa på att njuta av den!

Klicka på bilderna för bästa visningsläge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.