Sol, vind och vatten

..är kanske (inte) det bästa som jag vet, men allt detta fick jag i överflöd i helgen. Kanske liiite mer sand än sol, hm hm…  Jag tillbringade några dagar i Skagen med ett par fotokompisar, och det var full fart så tillvida att det blåste styv kuling exakt hela tiden.  Vatten är kanske som bekant inte riktigt mitt rätta element, men om det någon gång skulle vara det så är det nog i Skagen. Vilka fantastiska färger och vilket underbart ljus där är!  Vi fick verkligen uppleva det berömda Skagenljuset IRL och det var ibland rena magin. Vi hade en väldig tur med vädret, för styv kuling, inget direkt regn och många tunga moln på himmelen är rena drömmen när man är och fotar vid havet. Enda nackdelen med vinden är sanden som viner i luften, ett stativ som vibrerar, och en hand som inte går att hålla still vilket gör att några av mina bilder på det finaste ljuset inte blev riktigt skarpa, så idag får ni stå ut med ett par av dem för jag gillar dem trots detta ändå.  Sälen ”Pälsklingen” får vara med på ett hörn, det verkar bo några längst ut på Grenen vilket är varifrån dagens skörd kommer. Åk till Skagen vet jag, och gärna på höstkanten då är det färre turister och ett härligt ljus.

Efter idag ska jag ladda för Naturfotofestivalen i Vårgårda den 4-5 november då jag ska visa några bilder från scen tillsammans med många andra fotografer. Kanske vi ses där? Läs programmet här.. Kram! Inger

 

9 kommentarer

 1. Amen har jag bara tänkt att jag skrivit här 😜
  Det tjusiga Skagenljuset välfångat i några fina rutor. Och den lille söta också.
  Tack än en gång för trevligt säl(l)skap 😆😉😊 Härlig resa.

  Gilla

 2. Ni ser ut ha haft en fin helg i Skagern.Ser fram mot att någon gång uppleva det speciella ljuset där. Skriver inte så mycket, allt sker med vänster hand i två veckor, opererat den högra. så handikappad m,an blir. Ha det gott!

  Gilla

  1. TACK Brita! VI får ta en resa hit-tidig vår eller på hösten, så har vi något att se fram emot. Varfö inte ta en ”sydstats-turné” kanske? Vad har hänt med din arm? KRAM!

   Gilla

 3. Härligt blåsiga, grusiga underbara bilder med det magiska ljuset. Och pälsklingen är ju så söt! Ser fram emot Naturfotofestivalen och din bildvisning, du kommer att göra succé 😊
  /Lena

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.