Tids Ångest

Är ångest något man kan ha när VÅREN har kommit med stormsteg? Ljuset rusar tillbaks, blommarna sticker upp fortare än kvickt, knoppar på träd och buskar sväller snabbt. När man inte hinner vara ute och njuta av allt, blir det fina i stället en ångest laddad situation. Jag får lite panik när tiden bara visslar förbi, den ena dagen snabbare än den andra och tredje och vips så är det slutet av mars! Inomhus blomstren som en gång för alla skulle planteras om i tid för att hinna hämta massor av kraft inför sommaren står ännu och väntar i källaren. Kameran har också varit dåligt använd det senaste, men idag fick jag en grå halvtimma i trädgården efter en regnig dag. I Götet lyste solen när jag rusade ut från kontoret en timma tidigare än det var tänkt. Jag såg helt enkelt fel på klockan och blev mäkta snopen när jag kom till tågstationen och såg tiden på alla tavlor och klockor. Under en halvtimme hinner man knäppa lite på kameran och bild nr 1 (från en tidigare kväll) får företräda ångesten jag känner inför tiden som rusar förbi. Resterande bilder visar visserligen grå men likafullt vackra vårmotiv i Bitterna. Klicka gärna på bilderna för att förstora dem. KRAM till er! Inger

7 kommentarer

 1. Vilka fina bilder! Härliga att titta på! Håller med dig om att våren går alldeles för fort. Vårlökar som nyss blommade har redan blommat ut och nya är på gång. Allt börjar knoppas och jag känner också att jag inte hinner med. Denna tid på året hade jag viljat kunna stoppa lite grann så man han njuta av den längre. Men samma varje år. Man blir glad, våren tittar fram och vips så är den slut 😦

  Gilla

  1. Tiden rusa snabbare varje år, en månad är nu för tiden väldigt kort 🙂 På både gott och ont…Tack för fina rader Christina, jättekul du tittar in. Uppskattas!
   Mvh, Inger

   Gilla

 2. Alltså bildenmed moonlijt och oskarpa trädet är bara för härlig, tycker faktiskt den illutrerar din känsla väldigt bra 🙂
  Men ångest är ingen idé att ha för då blir det bara jobbigt, om man nu kan hindra pngesten, inte alltid så lätt. Tänk att det redan är första april nästa vecka, götapetter vad snabbt det går, jag frågar mig, hann vi merd mars eller?
  Jag vill att tiden ska gå låååååångsamt.
  Underbara bilder som Du ger oss här, som vanlkigt Du skickliga Photoqueen 🙂
  Ha det bra och ha en underbar helg i solens närvaro 🙂
  Pöz på Dig Pözzen

  Gilla

  1. Det är skit med ångest, jag stoppar ned den i säcken och ibland blir säcken full och så tittar den upp igen 🙂 Nu är den nedtryckt ordentlig igen, och i morgon morgon/kväll ska jag fota någontin – vad f-n som helst- det underbara ljuset som jag hoppas finns där. KRAM på dig o pözz också!

   Gilla

 3. Men Inger: inte känna ångest…det är bara mars, du hinner med det du har tänkt, och det du inte hinner gör inget om det inte blir av. Man måste inte vara överallt och hinna allt. Jag vet av erfarenhet…Fina bilder fick du till ändå. Gillar Bling och Blong mycket. Härligt att ligga på mage och kika på världen genom macrot. Dessa små daggdroppar är så läckra.
  Stor kram till dig. Hoppas vi ses på lördag.
  Lena

  Gilla

  1. Du vet hur det är, ibland snurrar hjulen lite för fort :/ Det är övergående och i september lugnar det ned sig…näää nu skoja jag. Ett par helger till sedan lugnar det sig (hoppas jag)
   Vi ses i morgon 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.