Phhfffff

…eller hur beskriver man ljudet av snörvel och fräsningar när man är vrålförkyld? Inte helt oväntat har då viruset slagit till i min väna lekamen, det har varit så många i min omgivning som hostat och fräst ordentligt att det var bara en tidsfråga innan det var min tur. Tur i oturen är att Gubben och jag hann tillbringa några sköna dagar på Hallandsåsen i Påskhelgen, innan det brakade loss. Vädret har varit sagolikt (om man inte tänker foto) och x antal mil har körts på våra mopeder på små underbart slingrande och asfalterade vägar, kors och tvärs över Åsen med stort Å. Ibland kittlade det ordentligt i magen i nedförsbackarna, det var rätt brant och tankar om bromsar som kunde sluta fungera florerade i knoppen. Kors och tvärs, upp och ner gick det, och belöningen var hisnande vackra vyer över Halland respektive Skåne landskapen, och bokskogar som precis stod i färd med att veckla ut sina sköna bladjuveler. Möten med diverse trevliga tamdjur blev det också. Kameran var med men någon fotografering att tala om blir det inte på en resa av denna typen, för när ljuset är som finast serverades måltiderna på pensionat Enehall i Båstad. Några ”kort” blev det i varje fall och i mitt huvud finns dem fina bilderna kvar för lång tid framåt. Klicka gärna på ”korten” för att förstora dem. Ha en fin vecka, utan virus attacker! KRAM, Inger

 

 

 

 

10 kommentarer

  1. Länge sedan jag var bland alla bloggar. Ser att du inte är så värst aktiv heller. Härlig natur på åsen och vilka djur som finns där. Fräckaste bilden är dock är ditt sällskaps huvud som kikar fram mellan gräs och himmel. Ha det gott/Brita

    Gilla

  2. Men så härliga vårbilder! Och så typiskt att bli sjuk nu när det börjar bli så fint ute. Men det går ju över som tur är. Favvis denna veckan får bli ” människan” och Highlandern. Helt ljuvliga på varsitt vis!
    krya på dig!
    / Lena

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.