Vila i Frid

Så har då två liv släckts i min nära omgivning. Min bror gick bort i veckan efter en tids sjukdom, dagen innan min endast 40 år unga kollega blev begravd efter att själv ha valt att avsluta sitt liv. Jag är tacksam över att min bror inte behövde ligga lidande månad efter månad och sakta tyna bort; tacksam att hans kropp stängde ned och släckte ljuset relativt snabbt.

Att försöka förstå att en 40 år ung kvinna väljer att släcka sitt ljus självmant är svårt. Vi har suttit intill varandra och arbetat ihop i flera år, och varken jag eller mina övriga kollegor hade ens i vår vildaste fantasi kunnat föreställa oss att detta skulle hända. När ljuset nu släckts hos dem båda, hoppas jag att det tänds ett nytt varmt och glädjefyllt ljus för dem någon annanstans. Vila i Frid Kent och Ann-Sofie!

Ljuset släcks
När ljuset släcks

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.