Träigt

Vi har nog alla olika saker som triggar oss när vi fotar. Många går t.ex. igång på vatten i alla dess former, men själv är det landskap – både i staden och på landet-  och växter som är ”min grej”.  Det kan förstås variera från dag till dag eller vecka till vecka, men vatten är för mig sällan en källa till lätt hjärtklappning och lite bubbel i magen, sprungen ur en förvissning om att en bra bild är på G.  Böljande kullar och åkrar ger mig däremot den effekten, och TRÄD och grenar triggar mig riktigt ordentligt. Det kan vara både nakna och klädda träd och grenar, men naket står just nu högt i kurs och tur är väl det med tanke på den sena våren. Har haft glädjen att upptäcka en del vackra träd i min närmsta omgivning, och har fotat några av dem. Så härligt att veta att dem finns inom femton minuters bil/moped avstånd, en sådan där banal sak jag blir lite lycklig över att veta. Har fått för mig att jag ska ha ett fotoprojekt, och en tanke är att jobba mycket med träd. Samma träd fotade på vår, sommar, höst och vinter, sedermera hopsatta till en fotobok. Kan det vara nåt´? Vanligtvis tillhör jag inte den typ av människa som får en idé och sedan genomför den, jag tar oftast bara med mig kameran ut och ser vad jag stöter på. Både på gott och ont tror jag…Några både äldre och nyare bilder följer och som vanligt kan ni förstora bilderna genom att klicka på dem. Ha en härlig söndag och hoppas utlovade vårvärmen når er. Tills nästa gång – ha D! Inger Anita

4 kommentarer

  1. Jag håller med Dig om att träd är farsinerande och jag kan tycka som du att de nakna träden är bland det vackrare. Det är ju då de visar fram sin styrka och kraft. När de skira löven spricker, ja då njuter jag i fulla drag. Tänker på enda besök i en bokskog förra året. Vilken känsla att vandra i och under denna skira prakt. Höstens träd är ju också bland det vackrare. Men ändå just som jag skrev för att se trädets styrka, ja då är det nakna trädet som gäller.
    Det första trädet har en enorm styrka och stolthet, björkstammarna och de ståtliga furorna är vackra på sitt sätt. Där har du mina favoriter, med tyngdpunkt på den första/brita

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.