En ovanligt vanlig dag

Idag är det söndag, både sol och måne lyste i Bästa Bitterna när jag slog upp de blå i morse. Igår var en lördag som delvis tillbringades i Götet, vilket för är mig en ganska ovanlig dag. Jag tror dock det var en vanlig lördag för många andra, med shopping, fika och lite kulturupplevelser på schemat, och delvis blev min dag likadan. Lördagen inleddes med lite arbete vilket var anledningen till att jag befann mig i Götet. Planen var sedan att handla lite ”nödvändigt” på REAN som pågår för fullt, men se av det blev det inget. Tog mig från jobbet till färjeläget i Klippan, åkte med Älvsnabben in till Rosenlund varifrån jag i sakta mak promenerade till det moderna Mekka. Tittade in på allt folk, alla rea varor och tänkte ”nää så TRÅKIGT” vände på stegen och gick därifrån. Tog i stället en tur på stan och gjorde ett besök på Naturhistoriska Museét, vilket inte precis var igår. Min nya kamrat Fujin var förstås med så det blev några stadsbilder med hem. Är så sugen på lite Gatufoto, men har inte riktigt modet att peka med kameran på folk och trycka av, men övervann detta ett par gånger så det blev också någon bild som närmade sig det epitetet. Det kittlar i hela kroppen när jag trycker på avtryckaren, känns som om jag gör något jag inte borde. Men suget är ordentligt stort, det finns ju så många situationer och personligheter att fota i en stad, suget kommer troligtvis ta över så småningom. Klicka på bilderna för att förstora. Ha nu en fin och solig söndag, det blir en vacker sådan idag, men kallt som xxx 🙂 Kram på er! / Inger

2 kommentarer

 1. Annorlunda från att komma från Dig. roligt att följa din dag. Känner som du att det är pirrigt att rikta kameran mot människor. Konstigt nog är det inte lika farligt i skidspåret, men det blir ofta lite mer på håll. Idag fick jag lov att maila en bild till den jag lyfte kameran mot. Hur som helst, många fina objekt. Jag har några favoriter, fint skuggspel runt de båda svarta fåtöljerna, fikatanten och kunskapstörstaren. Ser ju att det här med stan skulle säkert vara roligt, bara jag vågade/Brita

  Gilla

  1. Det var kul Brita, och lite annorlunda för att komma från mig som du redan påpekat. Det kommer att bli mer från stan, och gärna lite brötiga och kanske inte så vackra miljöer det känns spännande just nu. Tack för titt och kommentar…Ha det fint!!
   Inger

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.