Ormet krüper

Satan i gatan kan man inte skriva i en blogg, så det gör jag inte men FY SJUTTON går väl bra? Denna lill-lördag, 22 april 2020, hände det som inte kan hända. Jag fotade en O R M !!!!!!!!!!! Jag ryser vid blotta tanken , men när 3 (TRE) ormar finns inom 1 meters radie gick det inte att stoppa fototanten i mig, jag var tvungen att ta fram kameran. Jag tror(och hoppas) att det var snokar? Ingen pyton, boa eller någon sådan där farlig huggorm?!?

En av snokarna (?) kom slingrande från vattenkanten och tog kurs rakt mot det träd där de andra två fanns. Jag trodde inte mina ögon! Jag tror dom fortfarande inte men ser ju bilderna så det måste vara sant.

Hjortar och mängder med fåglar, vitsippor, gulsippor, och ramslöksblad i stora hav var andra saker Gubben och jag både såg, luktade och hörde  idag. Så är det att åka moped på Kinnekulle en aprildag, kan inte vara så mycket bättre.

Hej svejs i lingonskogen!

4 kommentarer

  1. Fina foton. Imponerad av ditt mod. Även om jag många gånger fotot omöjliga saker med livet som insats så spinger jag när jag ser en orm.

    Gilla

  2. det där ser ut som en farlig orm, minst dundergiftig 😉 nädå de ser så snälla och goa ut. kommer ihåg för många herrans år sen så var jag ute och fotade och det kom en huggorm krypande över vägen, inte så stor som dina var, dock han den över grusvägen innan jag fick fram kameran, så snabbt som attan så greppade jag tag bakom huvudet på den och lyfte ut den på vägen igen så jag kunde fota *haha* Jag tänk så stollig man blir när man vill fotografera något, handling innan tankegång kändes det som.

    //Sven

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.