Besök

Så fint att ha besök av syrran några dagar! Man vill då visa det bästa man har i sin hembygd med omnejd, och framför allt det som finns just i Bästa Bitterna. Hur det än är så efter att ha bott här i 20 år får jag erkänna att jag blivit lite hemmablind, men ögonen öppnas igen under sådana här tillfällen.

Min syster Maj-Britt – som bor i Frankfurt am Main sedan början på 90-talet – fullkomligt älskar allt hon ser på landet, och då menar jag verkligen allt. Det låter sig höras UNDERBART mest hela tiden, och ofta är det ju just det, fast jag inte alltid tänker på det själv. Maj-Britt tycker liksom jag om att fotografera, varför vi har försökt göra så mycket som möjligt av den varan under hennes vistelse här, ett intresse som är såå härligt att dela.

Vi har tålmodigt (!) väntat på fullmånen, varit på flera bilturer it och dit under dagtid, och idag var vi uppe tidigt i Bästa Bitterna för att fota dimma, månnedgång och soluppgång. Några kor och stutar i morgonljuset fick också hamna på minneskortet. Vi hann också med den obligatoriska fikan som smakar som allra bäst när morgonsolen börjar värma upp omgivningen. En fin måndag morgon med andra ord!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.