Dagens bilder i B.B.

Då Pälsklingen åkt hem till Matte och Husse i Göteborg, blev det en lite längre fototur i B.B. idag. Fotokamraten Anne-Cathrine kom hit och vi tog en ganska ordentlig tur i omgivningarna. Det var som så ofta just nu Lensbaby objektivet som åkte med mig ut, inte helt enkelt att använda men det är kanske mitt mest spännande objektiv. Bilderna blir något annat än med ”vanliga” objektiv.

AC och jag konstaterade att vi var lyckligt lottade som hade många fina platser i vår närhet att ta oss till för att fota. Det behövs inga stora förflyttningar vilket känns extra skönt med tanke på det aktuella väglaget. Ett absolut favoritställe är det s.k. Träsket, dit vi varit ett antal gånger, liksom vildsvinen som huserar där friskt. Där fanns ett annat djur av okänt ursprung idag, jag tror kanske det är Pellefanten som jag stötte på vid en annan fototur i en annan skog för inte så länge sedan?

Det bjöds på blandad väderlek denna dag; det började med sol som blev täckt av moln som först släppte ifrån sig lite regn och sedan små snöflingor. Perfekt!

Vid vår gemensamma fikastund fick jag för första gången i mitt liv smaka en vegansk kladdkaka, och det var en de allra bästa kladdkakorna jag smakat. MUMSIGT…Tack för det AC!

Några bilder från vår hemtrakt, klicka på dem för att förstora.

/ Inger

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.