Lugnet

Semestern är slut för denna gången…Lite snöpligt med det extremt korta besöket i Danmark, en halv dag i stället för dem planerade tio. Det har trots detta varit en av de bästa semestrarna på länge, ett lugn infann sig inne i de djupa invärtes regionerna, ett lugn jag inte upplevt på länge. Förlösande för både kropp och själ, men nog är det konstigt att lugnet infinner sig just när inget blev som planerat? Det har varit nästan lika lugnt med kameran, men idag blev det en liten utflykt/fototur med Gubben i den så vackra Valle trakten, beläget norr om Varnhem. Ett landskap bestående av böljande åsar, blomstrande ängar och många och gamla lövträd, och ibland vyer av hisnande karaktär. Ljuset var inte att leka med, ett gråfilter hade varit på sin plats men det befann sig inte på kameran var. Vi hade turen att slippa regn, men mötte det senare på hemvägen…Några bilder från Vallebygden blir min tillönskan om fin semester till alla er som just inlett en sådan. Ha D fint tills nästa gång! Inger Anita

5 kommentarer

 1. Sköna semesterbilder Inger, sommarkänsla. Tråkigt för dig att semestern redan är över. Du har nu en höstsemester att se fram mot. Ha det gott/brita

  Gilla

 2. Det var ett fint område du varit i! Härliga sommarbilder allihop. Lite snöpligt med semestern, men om man bara gillar läget, blir det bra ändå. Hoppas vi kan ses snart och fota lite!
  Kram, Lena

  Gilla

  1. Lena, Vallebygden är ett måste! Så himla vackert, här kan man spendera hela dagar i underbar miljö. Fika o kamera = L Y C K A 🙂 Vi får ta oss dit en gång!

   Gilla

 3. Härligt att kunna vända negativt till positivt!
  Jag har en fotokompis Margarta som bor i Varnhem. Varje vår är vi ute i de härliga markerna iValleområdet o liggermed kameran bland orkideer o trollsländor. Fantastisk natur! Och det kan man ju se i dina bilder åxå.
  Ha en fortsatt fin sommar!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.