God Jul?

Doften från den i denna stund ugnsbakade skinkan har spridit sig i huset, adventstakens ljus brinner och klapparna ligger inslagna i allsköns färgglada paket. Julstämningen har dock förbaskat svårt att infinna sig när regnet smattrar mot rutan och vinden tjuter på utsidan. Blir garanterat ingen vit Jul år 2013, man får kanske avstå från allt som innehåller alkohol så blir den i vart fall vit på insidan. Julkort har det varit lite roligt pyssel med, både sådana som är avsedda för cyber vänner och IRL vänner. Vet att jag önskat det tidigare, men gör det igen: GOD JUL allesammans! Inger

8 kommentarer

 1. Hej och God Fortsättning!
  Fina julbilder! Försöker kommentera anonymt annars går kommentarerna inte igenom din säkerhetsspärr… Är väl stämplad som terrorist i wordpress kanske???/Kristina E

  Gilla

 2. Vet du jag har missat hur många inlägg som helst i din blogg. Inger du utvecklas verkligen att se. Vilka bilder!
  Rolig idé med alla dina julkort. Den lille nye gör ett mycket bra jobb. Använder du någonsin stativ, eller är det bara fri hand?
  Har sagt det tidigare, men det tål att sägas igen: Önskar dig God Jul och ett Gott Nytt År. Ha det gott trots regn och blåst. Det kan bara bli bättre/Brita.

  Gilla

  1. Att missa blogg inlägg måste man ju bara göra, det är en omöjlighet att hinna med alla 🙂 Du har varit en flitig besökare, vilket uppskattas väldigt mycket! Fujin funkar bra, lite mer brus och distortion (?) än i någon av Nikonen, men det är kanske objektivet förtjänst? Bilderna är tagna på frihand…Spännande att höra att du ser en utveckling, jag tycker jag stampar på samma ställe men så är det väl ofta. Ha det nu så gott i Dikanäs, innan vi vet ordet av är det vår igen! KRAM

   Gilla

 3. De är jättefina allihopa. Älskar snöbilderna. Det väl det enda som fattas just nu. En vit jul. Men vi får njuta av arkiven och hoppas på några flingor nästa år. Ha en superfin jul och ett gott nytt år du med 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.