Brännö Varv Visfestival 2019

Det händer att jag någon gång ramlar in i mappar i Lightroom som jag inte alls planerat att göra. Faktum är att det händer alldeles för ofta att jag gör saker som jag inte alls planerat att göra. Likaledes händer det allt för ofta att jag INTE gör saker jag planerat…hmmm….Är jag född sådan tro, eller varför har jag blivit så här? Det kan man ju undra sa flundra.

Just idag ramlade jag in mappen med bilder från Brännö Varv Visfestival sommaren 2019, en ytterst trevlig tillställning! Jag gillade allt med den festivalen; duktiga musiker, härlig miljö med goa´ människor och god mat. Jag gillar dock inte att jag inte fick bokat någonstans att bo på ön, allt var uppbokat, och med anledning av det så missade jag slutnumret med #Albin Lee Meldau eftersom jag var tvungen att ta sista färjan hem. Skit, skit,skit…!!! Önskar jag vore modigare och lagt mig att sova utomhus eller något annat innovativt.

Jag fick i vart fall hälsat ordentlig på Albin, vi tog i hand, och jag dristade mig t.o.m. till att ta en mobilbild på honom på nära håll, mer lyckades jag inte samla mig trots att den ”riktiga” kameran var med. Ja herregud…Det blev istället lite andra bilder  som jag satt och smålog åt när jag nu hittade dom i mappen, ett så härligt sommarminne.

#Brännö Varv Visfestival rekommenderas starkt, urduktiga musiker på scen, såväl lokala artister som riktigt etablerade sådana.

På söndag ska jag titta på Albins Julshow på Stora Teatern, det kommer att lysa upp tillvaron i allt det grå, och jag hoppas få med mig fina minnen även därifrån. Spännande!!

Klicka nu bilderna för att förstora. Tills nästa gång – ha det!

Inger

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.