Hunneberget

Ja kors i allsindar så många vackra, spännande och fina platser det finns att utforska inte alltför långt hemifrån. Hunneberg är ett sådant exempel. Inte så ofta jag varit där trots den relativa närheten, bara 50 minuters bilväg hemifrån. På Hunneberg finns både skapliga utsiktsplatser, präktiga väldigt gamla träd, kalksten/aluskiffer grottor i de branta stupen efter berget, mossor och ett rikt djurliv.

Ett besök under gårdagen tillsammans med Eva får mig bestämt att tro att det kommer att bli fler besök inom kort. De fantastiskt vackra grottorna pockar på mer uppmärksamhet och ställer också krav på hantera ljusförhållanden med kameran. En väl så nyttig övning för undertecknad.

Nu fanns det ju även en fin utsiktsplats samt lite vatten i Hunnebergs vattenfall Skäktefallet (?) att försöka föreviga. Lite experiment med långa slutartider i den lilla vattensamlingen som fanns var en annan god övning. Ytterligare en fin dag att minnas – man får lov att vara tacksam!

Klicka på bilderna för att förstora dem så alla vackra färger i grottorna syns.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.