Oskarpt

Att tillbringa en blåsig helg på den Bohuslänska kusten tillsamman med goda fotovänner är inte så värst svårt. Däremot är det svårt att försöka tillgodogöra sig den Bohuslänska kusten på ett rättvisande sätt. Det man ser och upplever som mäktigt och otroligt vackert är ren konst att fästa på minneskortet. Nu finns det många begåvade fotografer som kan göra just det, så jag fick en idé om att jag minsann inte skulle ha en enda skarp bild med mig hem från helgen, för det svårfångade gör sig ändå inte så bra på mitt minneskort.

Oskarpa bilder är däremot mer en tolkningsfråga av vad man ser och det är ett roligt och – för mig- kravlöst sätt att fota. Det är ju trots allt en hobby jag håller på med och inte ett arbete, så då kan jag unna mig att tänka på det viset. Men när jag nu ska lägga ut dessa oskarpa bilder, så är jag inte så säker på att det var rätt beslut att ta. Oskarpa bilder behöver vara oskarpa på ett ”snyggt” sätt, och låter sig inte göras hur som helst. Trots många försök blev det inte så värst många oskarpa bilder, så någon liiite mer skarp bild får hänga med i inlägget.

Massor av tack för ett gott häng till Camilla, Mia och Heidi. Det finns inte många bättre sätt att göra en helg på! Stackars Bente skulle också varit med men var smittad av RS viruset och kunde inte komma. Vi får försöka baka ihop en ny träff, och då kanske i de mer södra delarna av landet nästa gång?

Så följer då några oskarpa bilder som ofta delar publiken i två läger; avsky eller kärlek. Ibland tillhör jag bägge men oftast det sistnämnda, vad tycker du? Klicka på bilderna för att förstora och bläddra mellan dem. Tack för titten!

/Inger

6 kommentarer

    1. Man får in en fin känsla I bilden om man lyckas med den oskarpa, det blir en rörelse. Den känslan blir lite mer statisk i en skarp bild. Personligen tycker jag du lyckats bra i dina kustbilder. 😀😃🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.