Absolutely Nothing

Nix. Knappt någonting skarpt. Absolut ingenting ”vackert”. Definitivt inget fint ljus. Grått, grått och grått plus regn och dis. Tillsammans med min Lensbaby ger detta mig en absolut frihet att fota utan några som helst ”regler” i åtanke, bara att släppa loss och ha kul.

Kul är också att vi har BItterna Såg – som inte tillhör det vackraste inslaget i B.B. – så nära att man kan gå dit med broddar på skorna, för det var knappt möjligt att med bil ta sig fram i snön som regnet omvandlat till en tjock issörja på vägarna. Från en dag till en annan var sagolandskapet förvandlat till något helt annat, med man behöver se lite mindre vackra vyer för att helt kunna njuta av de vackra. Inget ont som inte har något gott med sig!

Förmodligen var detta den sista fototuren år 2021, i varje fall i B.B. Vi får väl se vad morgondagen i Göteborg har i sitt sköte???

Gott Nytt År alla, och var fortsatt försiktig med närkontakterna! Klicka på bilderna för att förstora.

/Inger

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.